Sunday, January 16, 2011

duhai ANATOMI

salam 1 malaysia!!
udah lame aku hupdate blog..maka arini aku update la jap..
sori la..bz sejak kebelakangan nie...
jadual kelas lak asik bertukar jer..
langsung tak ade mase aku nak hupdate..

so, arini aku nak cite pasal subjek yang baru tok sem nie,,
nak tau subjek pe...??!!
subjek badan manusia...ANATOMI dan FISIOLOGI..
kalo budak2 yang amek bio mase form 4 dan 5 mesti tau pasal subjek nie..
ade kene mengena gak la...
nak dijadikan cite, aku lak yang jadi penyelaras tok subjek nie..

bile da jadi penyelaras tu, kene la buat keje sebagai penyelaras kan..
tempah bilik, amek LCD....macam2 la..
tu kire ok lagi..tp yang tak ok tue...
aku jadi pembentang pertama...
memang malas tol nak jadi pembentang pertama nie,,
biasanya, mesti ade je yang tak kene..

"kite tak boleh ye bentang macam nie...salah nie!!"
"tp cik, nie presentation saya yang paling menarik..."
"saya nak awak betolkan balik slide awak nie..mengarut!!"

haha..macam drama lak..!!tapi nak wat macam ner..mmg macam tu la.,
bagi menyelesaikan masalah tu...aku da wat dah preparation dari sekarang...
aku wat slide dan lukis sikit2..!!
ok la tu kan....pembentangan aku b4 cuti raye cine nie..
so, aku rase sempat jer kot...
tajuk yang aku dapat pown sederhana gak tahap kesukaran die...
SISTEM RANGKA...!!

malam tadi aku da wat slide tu...hampir 87.2 % siap...
tadi lak aku wat gambar komponen2 sistem rangka nie...
lawa tak lawa..lantak la...janji ade hasil nyer...

NIE JE AKU MAMPU WAT..!!

aku harap, aku dapat mempersembahkan sesuatu yang menarik nanti...
insyaAllah~~ ^____^

8 isi hati korang pasal post nie!!:

ayuakira said...

eh? ak pon pembentang pertama jugak! sebab ak xpegi kelas anatomi yg 1st..HAHA

nabila riduan said...

caya lah akir..!

apple damein said...

bagus jack! nanti kaw jd instructor ak..hahaha

muzakkir said...

ayu : ko sume nak same ngan aku kan!!haha

nabila : tanx ek!! ;p

ajis : haha...maleh aku jadi instruktor ko...ko la jadi instruktor aku!! baru betol...

apple damein said...

pulakkk...

Pistachio said...

aku paling tak suka biology... keh keh keh!

CikguMatematik said...

jangan katekan ko tak suke..aku lagi tak suke!!

Syafinaz Razak said...

sistem rangka???
pelik saja bunyinya..[bahasa melayu betul:p]
i do study anatomy and physiology, and we called "sistem rangka" as skeletal system=sistem skeletal.
huhu...

Post a Comment