Tuesday, May 11, 2010

tag ??!!

chot!!~~ape bende lak tag nie?!!first time aku dengaq!! " mojek gediks anda ditag" pergh!!mmg aku tak paham pape chot pasal tag nie...tp bile aku tgk blog pika saleh td, baru aku tau tag tu ape!! (nasib baik die tunjuk!!)..hmm!!~~macm2 budak zaman sekarang nie..(aku terkecuali !!)..so, bagi nak puaskan ati membe baik aku nie..maka aku jawab la ngan jujur!!ko bace nie pika!!!

SYAFIQAH SALEH

1) adakah anda happy sekarang??
Sudah semesti nyer TAK!!sebab sok Ujian Akhir Kursus (UAK)!!ade pulak ujian..ngende tol!! (da tau ade ujian, lagi le aku malas bace!!)..


2) kenapa anda happy ??
Lailahaillallah!!tak paham bahase ke!!kan aku cakap aku TAK HEPI!!!cet~~ape soalan nie chot~~??
(maybe hepi dapat soklan nie!!~amek ati pika)


3) apakah benda yang boleh membuat anda happy??
Aku hepi bila aku dapat jawab UAK bg TITAS, GERKO ngan ENGLISH!!doakan le aku chot!!~


4) pernahkah anda menerima tag??
Sememang nyer tak chot!!~aku baru tau nie ha!!(aku nak tau sape yang reka benda alah nie!!)

5) nyatakan warna yang anda suka.
Aku suke COLOURLESS!!~~HAHA!!tak ade le..aku suke BIRU ngan KUNING!! (yang kuning tu aku baru suke!!sebab rumah sukan aku kuning!!)


6) berikan kepada orang yang anda mahu tag. sila beritahu kepada orang yang ingin anda tag supaya dapat respond ( kalau nak lebih boleh, kurang pun boleh)
WAJIB KENE BAGI KE??HMM~~ok ler, aku bagi kat jie jie!! (jie, ko ditang!!)


7) nyatakan sifat orang yang anda tag. nak tulis panjang berjela pun tak pe..janji anda happy.
Hmm..sebab...mungkin tak ade sebab!!


AKHIRNYER, abes gak soalan nie!!macam nak jawab exam lak!!hmm..pape pown..tanx kat pika coz ko melatih aku nak jawab soalan UAK sok!!!mungkin ni raptai tok esok!!wakakakaka!!
ok la chot!!aku chaloo dulu.... chow ^_^

8 isi hati korang pasal post nie!!:

♥SYAFIQAH ♥ said...

oi oi awat letak pic ak tue????malu na..hahaha :)) btw, thanx banyak banyak sebab buat tag ak nie..nie yang sayang mojek lbey nie..teehee <3 good luck UAK ok..aja aja fighting ya!!

muzakkir said...

haha..saje je aku letak pic ko tue!!promote sikit!!tanx!! =)

zetty said...

yo!

muzakkir said...

zetty sengal!!~~

zetty said...

siot je ko kn mozek.. -__-"

muzakkir said...

haha..adok zeti ni...guwau pown tak ley ek..

zetty said...

adok? hapekah? :P weh. gudluck!! doakan ak gak

muzakkir said...

ye ye..aku doakan!!~~gud luck chot~~

Post a Comment