Tuesday, July 20, 2010

peristiwa baju

Di saat mate aku nak terlelap nie,,teringat lak bahwa yang aku da lame gile tak update blog!!pergh..rindu nak menaip..bukan aku tak nak anta post pape kat blog nie, cume kebizian melanda aku sejak dua menjak nie..so, nak tak nak kene la settle kan perkara yang tak settle tu dl...ok la..pape pown aku dah kembali untuk melalut satu cerita yang agak lucu dan bangang untuk aku lalui dalam hidup ^___^

PERISTIWA nie belaku mase nak gi satu majlis untuk menyambut hari jadi ATHIRAH BASRI di taman KLCC..KLCC kalo tak tau,,memang bengap untuk orang yang belajar geografi!!sebut pasal geografi, teringat lak aku kat cikgu BAHARUDDIN BIN HUSIN!!aku nyer cikgu geografi dan juge merangkap guru HEM kat sekolah aku dulu..nak cite pasal die nie, panjang lebar bai..PEMUSNAH ENCET aku satu tika dulu!!takpe2..ti aku story kat post yang lain...

CIK ATHIRAH BASRI BERSAMA JAMBAKAN BUNGA ROS

Sambung cite..maka si Syaifuddin atau name manje nyer pudin (bf si thirah nie) telah mengajak aku tuk pergi lebih awal pada pagi ari ahad tu tok prepare ape yang patut kat taman ..maklum la nak wat kejutan katenyer..

"kir, bangunla!!da kul bape nie..cakap nak gi sambut burfday thirah..cepat mandi!!"

Dalam hati aku, nak je aku sekeh pale die..tp disebabkan aku sayang membe aku nie,.maka aku tak jadi tok berbuat sedemikian rupe..haha...aku pown bangun, capai towel kat belakang pintu loker, pi mandi..sungguh menyayat hati bile aku nyer shower body gel habis,.nak tak nak, aku tambah jer la air ket kat dalam botol tu..haha..sampai sekarang bertahan lagi..huhu..selesai jer aku mandi, aku blurr nak pilih baju...

"nak pakai baju ape nie??da la banyak baju tinggal kat umah..aduhh"

Aku pown try satu persatu baju aku dalam loker aku tu..sume tak kene bile dipadankan dengan jean biru aku tue...sehinggala pudin datang kat bilik aku dalam kul 9.48 pagi..

"oit kir, asal tak siap agi ni...kang lambat..dak aecah dah tunggu kat kerinchi tu..!"

"jap la din, aku tak tau nak pakai per ni"

"takpe2, aku tunggu ko kat bawah"

Mase berlalu, bju tak jumpe lagi..adehh..tengok JAM CROCODILE aku da dekat gile jarum pendek tu ngan nombor 10..tertibe, terlihat lak aku singlet kelabu yang elok tergantung kat hujung katil..ntah ape pasal, aku pakai singlet tu, then bawak sweater belang2 nyamuk aku tu...senang...!!

AKU MEMPERAGAKAN SINGLET PIERRE CARDIN 2 HELAI RM 20

Sampai kat bawah, pudin ngan roy da berkerut muke menunggu..

"sori ar lambat..konfius dalam pemakaian nie,,"

Dorang just terkaku jer..mungkin aku terlalu encem pada hari tersebut...dalam hati aku da tertanya2 dah..asal budak 2 ekor nie diam jer..adakah muke aku macam Aaron Aziz dalam cite KL Drift 2??ah sudah...mampus ar..

AARON AZIZ

Aku pown wat selamber jer la pakai singlet tu kat klcc..orang nak cakap ape, cakap la..da mmg aku tak ade baju..haha...nie la sejarah bangang aku keluar kat tempat orang ramai hanya berpakaian singlet,,nak cakap ade muscle2 yang timbul, maybe ade kot tp tak begitu ketara..haha...lantak ar...bak kate membe2 aku, aku sangat SEXY...dan ade gak yang mengatakan SEKSA....sib baik bulu ketiak aku tak begitu nampak..da la lupe nak cukuq!!adehhh...pape pown..ni last aku pakai singlet tok gi mane2 pown!!




sekian....




5 isi hati korang pasal post nie!!:

HizRyanz said...

Seriously aku segan nak ckp psl baju ko tu kat ko...
aku dah tgok gmbar ko yg sgt seksa dat day...
br nak kutuk tp, rasanya mcm x proper plak nak kutuk... so bek aku ckp...

Serously Gay gile ko pakai baju camtu... hahaha...

muzakkir said...

haha...sengal tol dak yan nie..
ko ingat aku nak sangat pakai ker baju tu??
aku terdesak ar...memang da tak ade baju..da la
aku pakai singlet yang bawak gi kelas tiap ari..huhu,,yang penting tutup aurat!!haha..

AKU BUKAN GAY!!

mimi saidi said...

hehehe..ade lawak ye disitu..

HizRyanz said...

bagus2... as long as ko x gay sudah... hahaha

muzakkir said...

mimi : ape yang lawak nyer??huhu

yan : sebelum nie pown aku tak gay la yan..aduh..hehe

Post a Comment