Friday, August 6, 2010

sukesuke

gamba mase aku wat PENGALAMAN BERASASKAN SEKOLAH sem 1 aritu...budak nie nak gi toilet so aku tahan la kejap sebb aku tertarik ngan pas keluar kelas yang tergantung kat leher die..aduh...teringat mase aku kecik2 lu, pas die tak ade la sampai besar macam tu...aku rase cikgu sekolah tue rabun2 agaknye..haha..pape pown, mmg kreatif!!siap ade tulis name cikgu sekali tu,,haha..


Nie gambar RIDHUAN (membe pbs) ngan budak2 prasekolah..agak comel...tp tak secomel aku ko mase kecik2 dulu..haha...kebetulan baju ridhuan tu same ngan budak2 tu so, amek la gamba kejap...budak2 tu hepi jer dapat bergamba...tengok kat tangan budak tu, bekas makanan yang mak dorang bekalkan..mase aku kecik lu, kadang2 je bawak bekal ke skolah...bekal yang biasa bawak, yang wajib mesti roti sapu sikit ngan kaya..takpown sapu ngan jem strawberi ker,,anggur ker,,banana ker...kiwi ker...lantak la kan..janji bersapu...

hmm...da tongah malam..len kali je la sambung post nie...^___^
wassalam

13 isi hati korang pasal post nie!!:

yana said...

pas kluar klas tuh cm kt skola rndah aq dlu..haha..sebijik!!

alana zainal (miss teddy) said...

sekolah menengah Alana pon dlu ade..sori la nak pakai~~ sanggup tahan dari kne pakai A4 card tu
XD

muzakkir said...

yana : sebijik??haha..msti ko pakai ngan penuh rase bangge kan??wakaka

muzakkir said...

alana : haha..tahan kencing la jawab nyer kalo macam tu...!!

alana zainal (miss teddy) said...

memang pon kena tahan...tak pon keluar senyap2, hehehe...time rehat kompom penuh toilet

ayumi pinkahana said...

gile besaw! haha

muzakkir said...

alana: haha..amek no kat toilet mase rehat!!cikgu nie sengaje nak kenekan murid la tu!!

muzakkir said...

ayumi : mmg besar gile....tergelak aku tengok!!

GiGi_ChAnTiq said...

wahaha...
aq pkai ketas a4 yg d'blah 4..
klo xde tu,amek ketas,minx tndetgn ckgu..
pastu kua ler lame2..

izny said...

haha...nasib la skolah org besar 4r jewp...besar tu pon org xpkai..letak lam poket baju jewp...hahah...

muzakkir said...

gigi : haha...kertas a4??pergh..

muzakkir said...

izny : ala..kecik sangat lak tu..!!

ika~~ said...

comel!!!!
tingat zaman2 sekolah dulu

Post a Comment